Bir asrı deviren Ece Ajandası'ndan teknolojik defter
LIFESTYLE

Bir asrı deviren Ece Ajandası'ndan teknolojik defter

Bir asrı deviren Ece Ajandası, dijital platforma aktarılabilen yeni defter serisinde teknolojiyi tecrübe ile birleştiriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Kasım 2014

104 yıllık efsane marka Ece Ajandası, İsveçli defter markası Whitelines Link'in dijital teknolojisini Türkiye'ye getirdi. Ece'nin 'akıllı defterler'ine yazılan-çizilen her şey, Whitelines Link'in cep telefonlarına ücretsiz indirilebilen uygulaması ile PDF dosyası olarak dijital dünyaya aktarılabiliyor.

Bir asrı aşkın süredir tarihe tanıklık eden Ece Ajandası, İsveçli defter markası Whitelines Link'in dijital platforma aktarılabilen defterlerini Türkiye'de satışa sunuyor. Ece'nin yeni defter serisi, mobil cihazlar tarafından kolayca taranarak dijital platformlara aktarılabiliyor.

Osmanlı İmparatorluğu'ndaki batılılaşma hareketleriyle birlikte temelleri atılan Ece Ajandası, bugünkü anlamıyla günlük adını alan 'muhtıra'lardan dijitalleşen dünyada kendine yer edinen defterlere uzanan geniş bir tarihsel dönüşümü temsil ediyor. Marka, 100 yılı aşkın süredir geleneklerini korumayı başarırken yeni teknolojilerle ürün portföyünü genişletmeye devam ediyor.

Ece ajandası teknoloji konusunda da öncü

Ece Ajandası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Günşiray; "Bir asrı deviren ve hala, her kesimden pek çok insanın elinden düşürmediği Ece Ajandası, teknoloji konusunda da öncü olduğunu ispatladı. Dünyaca ünlü İsveçli dijital defter markası Whitelines Link ile yaptığımız işbirliği sayesinde Türkiye'de yepyeni 'akıllı defter'i piyasaya sürdük. Hedefimiz; büyük mutluluk duyduğumuz bu işbirliği çerçevesinde daha pek çok başarılı işe imza atmak" dedi.

İsveçli defter markası Whitelines Link'in tescilli teknolojisiyle birleşen Ece Ajandası'nın defterleri, beyaz satır çizgileri sayesinde yazıların göz yormadan ön plana çıkmasını sağlıyor, dikkat dağılmasını engelliyor.

Yazılar ve notlar mobil cihazla taranabiliyor
Whitelines Link ile daha canlı ve akıcı olan Ece defterleri; günlük yaşamın iki vazgeçilmezi olan mobil cihazları ve not defterlerini birbirine bağlıyor, günlük aktiviteler için kolaylık sağlıyor. Whitelines teknolojisi ile defter üzerindeki eskiz ve notları mobil cihazlarla tarayarak dijital platforma geçirmek mümkün.
Iphone'lar için Applestore'dan, Android cihazlar için de Google Play'dan ücretsiz olarak indirilebilen Whitelines Link uygulaması sayesinde, PDF dosyası olarak dijital dünyaya aktarılan yazıların satırları ortadan kalkıyor. Dosya ise e-posta, Evernote ve Dropbox yoluyla kolaylıkla paylaşılabiliyor.
Whitelines Link teknolojili Ece defterlerini tüm D&R'larda ve seçkin kırtasiyelerde bulabilirsiniz.
:
---