"Journée Pâtisserie et Boulangerie" İstanbul'da
ÜNLÜ STİLİ

"Journée Pâtisserie et Boulangerie" İstanbul'da

Artisanal patisserie ve fırıncılık kültürünün Türkiye ve Fransa'daki önemli markaları ve lezzetleri, Fransız Sarayı (Palais de France)’nda İstanbullular ile buluşuyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Ağustos 2015

Fransa Başkonsolosluğu ve Hybrid işbirliğiyle düzenlenen, Fransa'nın dünyaca ünlü tatlı & patisserie kültürünün Türkiye'deki profesyonel temsilcileri ve bu kültürün sevenleriyle buluşacağı 'Journée Pâtisserie et Boulangerie', 10 Ekim'de Fransız Sarayı'nın tarihi ve büyüleyici ortamında gerçekleşecek.

Yemek kültürlerinin, kullandıkları dil ve tat ne olursa olsun insanları buluşturduğu fikrinden yola çıkan ve her iki ülkenin tatlı, patisserie ve fırıncılık kültürünü tanıtarak misafirlerine leziz bir deneyim yaşatmayı amaçlayan 'Journée Pâtisserie et Boulangerie', uluslararası niteliği ve görselliği ile de sektörde fark yaratan bir etkinlik olacak.

Fransa Başkonsolosu'nun yanı sıra Fransız ve Türk bürokratların da katılacağı, pazarın önde gelen tedarikçilerini tanıma, iş ilişkisi geliştirme ve network yaratma fırsatı da sunan 'Journée Pâtisserie et Boulangerie'de, Fransa'nın rafine ve artisanal 'pâtisserie' lezzetlerine bunlarla eşleştirilen kahveler, çaylar, kokteyller, müzik ve bol keyif eşlik edecek.

Biletlerin Biletix üzerinden satışa çıkacağı ve gelen konukların baştan çıkaran lezzetlerden gün boyu sınırsız olarak tadabileceği 'Journée Pâtisserie et Boulangerie'e yurt içi ve yurt dışından birçok şef ve misafir katılacak.

Fransa'nın dünyaca ünlü tatlı ve patisserie kültürünün Türkiye'deki profesyonel temsilcileri ve bu kültürün sevenleriyle buluşacağı ilk ve tek gün olması açısından oldukça önemli olan 'Journée Pâtisserie et Boulangerie'de, Fransız kültürünü ve eşsiz güzellikteki pastane ve fırıncılık ürünlerini yakından tanımak ve deneyimlemek isteyenler bir araya gelecek.