Aşkım Kapışmak'dan 'Yaşam Kitabı'
ÜNLÜ STİLİ

Aşkım Kapışmak'dan 'Yaşam Kitabı'

Türkiye'de kişisel gelişim denilince akla ilk gelen isim, CafeRUJ yazarlarından Aşkım Kapışmak, aforizmalarının yer aldığı yeni kitabı Yaşam Kitabı'yla 27 Kasım'da okuyucuyla buluşuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Kasım 2015

Aşkım Kapışmak'ın iş, özel, aile ve sosyal yaşama destek olması için kaleme aldığı, İnkılap Kitabevi tarafından çıkan Yaşam Kitabı'ında yazar; Türk kültürünü, şimdiki yüzyıldaki yaşam süreçlerini ve ilişki modellerini temel alıyor.

Hayatın deşifresi 'Yaşam Kitabı'
Türkiye'de kişisel gelişim denilince akla ilk gelen isim Aşkım Kapışmak, aforizmalarının yer aldığı yeni kitabı Yaşam Kitabı'yla 27 Kasım'da okuyucuyla buluşuyor. Aşkım Kapışmak'ın iş, özel, aile ve sosyal yaşama destek olması için kaleme aldığı, İnkılap Kitabevi tarafından çıkan Yaşam Kitabı'ında yazar; Türk kültürünü, şimdiki yüzyıldaki yaşam süreçlerini ve ilişki modellerini temel alıyor.

Her aforizmanın hizmeti ayrı
Yazdığı kişisel gelişim kitaplarının yanında, verdiği seminer ve yaptığı televizyon programlarıyla da adını sıkça duyduğumuz Aşkım Kapışmak, yeni kitabı Yaşam Kitabı'nda okuyucuların yaşamlarına destek oluyor. Kitapta bulunan aforizmaların her biri okuyanın bir yanına hizmet ediyor.

Çözüme giden yol
Aşkım Kapışmak, Yaşam Kitabı'nı kalıtımsal geçen tüm kodları yok sayarak, tüm geçmişi
reddeden popüler çığlığın yansımasına göre şekillendiriyor ve bunlara çözüm getirebilme derdine düşüyor. Derdinin bir kısmının çözümünü de bu kitaba not bırakıyor.

Günümüzde kısa ama derinliği fazla, bilince ve bilinçdışına tokat etkisi yaratacak aforizmaların daha etkili olduğu görülüyor. Dış dünya; bir kelime, bir söz, bir kuralla şok etkisi yaratıp çözüme hızlı gidilmesini sağlıyor artık. İşte bu kitap, çözüme giden yolda okuyucunun hızının artmasını sağlarken emniyet kemeri görevi de yapıyor.

CafeRUJ yazarı "Aşkım Kapışmak" yazıları için tıklayın.

Neden mi yazıldı?
Aşkım Kapışmak, 27 Kasım'da raflarda yerini alacak olan Yaşam Kitabı'nı
Bir an önce fark et diye,
Çözüme git diye,
Seçimlerini değiştir diye,
Reaksiyon al diye,
Ve…
Hak ettiğin sonuçları karşıla diye yazdı.

Arka kapak
Hayat koca bir mizansen. Bizlerse oyuncularıyız. Üzerine düşen rolü oynayıp hayatını yaşamaya bak. Her gün yaşamı deneyimleyerek prova al. Dekor olma bu sahnede, hayata katıl ve rolünün hakkını ver.

Ruhunu maskeleme asla…
Yaşamın ritmini yakala, ruhunu renklendir. Tutkularının, hayallerinin peşi sıra düş yollara, ama hırsına da yenik düşme bu yolda. Karşına iyiler kadar kötüler de çıkacak. Oyun oynayacaklar seninle, kalbini kıracaklar. Belki üzülecek ve yorgun düşeceksin, ama ne olursa olsun pes etme şu hayatta!
Sen yine iyi kal ve yolundan şaşma…

İyi izler bırak hayata, hayatlara… Ailene sıkıca sarıl, dostlar edin. Amacın mutlu olmak kadar mutlu etmek de olsun. Hissederek yaşa hayatı, çünkü bugünün tekrarı yok!

Bugünlük perde kapansa da unutma, ertesi gün tekrar aralanacak…

Yaşam Kitabı, çıktığın bu hayat yolculuğunda yoluna ışık olacak…

Aşkım Kapışmak'ın İnkılâp Kitabevi'nden çıkan diğer kitapları:
Kadınlar Sağdan Erkekler Soldan
Küçük Mutluluklar Kitabı
Terzi
Carpe Diem
Dolce Vita
Beni Benimle Aldatır mısın?
Hangi Anne Hangi Babasınız?
Aşkımın Beden Dili
Kalbin Anahtarı 1: Kelimelerle İyileş
Kalbin Anahtarı 2: Ruhuna Dokun

CafeRUJ yazarı "Aşkım Kapışmak" yazıları için tıklayın.