Ardem'den dumanlı dönüş
ÜNLÜ STİLİ

Ardem'den dumanlı dönüş

Daha önce rahmetli usta sanatçı Müslüm Gürses ile yaptığı düet çalışması ‘’Vazgeçmek Kolay Mı?’’ ile tanıdığımız Ardem, iki yıl aradan sonra yeni maxi single çalışması ’’Duman’’ı 3 Adım Müzik etiketiyle dinleyicisiyle buluşturuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Ağustos 2015

Sanatçı üç farklı şarkıdan oluşan maxi single çalışmasında, Eser Taşkıran ve Selim Çaldıran gibi müziğin önde gelen başarılı iki ismiyle çalıştı. Albümdeki tüm besteler Ardem imzası taşırken, sözler Ardem, Ayşe Birgül Yılmaz ve Fırat Ovalıoğlu tarafından yazıldı.

Albümün tüm kreatif çalışmaları ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut imzası ile gerçekleşti. Albümün ilk klibi ''Yalnızlık Büyür Odamda'' şarkısına Gürsel Gülbay yönetmenliğinde 20 saatte çekildi.

Ardem, prodüktörlüğünü yaptığı ve bestelerin tamamı kendisine ait olan maxi single çalışmasında, yalnızlık, sitem ve hüznün yanı sıra, yer yer samimi ve sıcak, kimi zaman aşk dolu hislerle dinleyenlerine sesleniyor.

Genç müzisyen, ''Duman'' isimli 2. albüm çalışmasında farklı yorumu ve tarzıyla yine kendinden söz ettirecek gibi görünüyor.

Yeni albümün ilk video klibi ''YALNIZLIK BÜYÜR ODAMDA''