Burçlara göre aşk ve seks yorumları
ASTROLOJİ

Burçlara göre aşk ve seks yorumları

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Aralık 2009

KOÇ
Aşkta Ne Arar?
Vahşi hayatınıza ayak uydurabilecek, bağımsız, çekici ve sır saklayabilen bir erkek tam size göre. Tabii ki erkeğinizin sıcacık bir kalbi olması gerekiyor. Vahşi kadınsılığınızı ve içinizdeki romantik küçük kızı ancak o anlayabilir.
Kalbini nasıl kazanırsınız?
Koç erkekleri yardımcı olmaya bayılırlar. Ondan herhangi bir şey için yardım istediğinizde sizi asla reddetmeyecektir. Koç erkekleri, seksi ve bakımlı kadınlara karşı koyamazlar. Seksi bir elbise giyerek onu bir partiye davet edebilirsiniz..
Koç Erkeklerini Nasıl Delirtebilirsiniz?
Koç erkekleri seksi oldukça severler ve yeniliklere açıktırlar. İpek bir eşarpla ellerini ve ayaklarını yatağa bağlayabilir ve harika vakit geçirebilirsiniz.
Onu ne rahatsız eder?
Koç erkekleri oldukça enerjiktirler. Sizinle vakit geçirmenin yanı sıra erkek arkadaşlarıyla da olmak isteyecektir. Ona özgürlük tanıyın. Kendisini özlediğinizi ya da onunla daha sık görüşmek istediğinizi söylediğinizde ortadan yok olabilir, haberiniz olsun.


BOĞA
Aşkta Ne Arar?
Boğalar, sadık ve sevgi dolu sevgililerdir. Evlerine oldukça bağlıdırlar. Karşı cinste de bu özellikleri ararlar. Hayallerindeki erkek, eğlenmeyi seven ve hayatı doyasıya yaşayan serseri tiplerdir. Bu adamla hayatlarının sonuna kadar, mutlu bir beraberlik yaşamayı her şeyden çok isterler.geçer.
Kalbini nasıl kazanırsınız?
Venüs tarafından yönlendirilen Boğa erkekleri seksi ve klas kadınlardan hoşlanırlar. Kaşmir bir süveter ve diz altı bir etekle onu kolaylıkla tavlayabilirsiniz. Boğa erkeğini etkilemenin yolu sofistike olmaktan geçer.
Boğa Erkeklerini Nasıl Delirtebilirsiniz?
Boğa erkeklerinin özellikle boyun bölgesi oldukça hassastır. Onu boynundan, ensesinden ve kulak memelerinden öperek kolayca tahrik edebilirsiniz. Bizden söylemesi.
Onu ne rahatsız eder?
Boğa erkekleri zorlayıcı insanları hiç sevmezler. Kendilerine patronluk taslanmasından ya da emredilmesinden hiç haz etmezler. Barışçıl doğaları gereği, Boğa erkekleri sevgililerinin yanlarında olmasını isterler. Rekabetçi bir tavır sergilemeniz onu sonsuza kadar kaybetmenize neden olacaktır


İKİZLER

Aşkta Ne Arar?
İkizler özgür ruhludurlar ve baskıya gelemezler. İkizler kadını yanında kendini güvende hissedebileceği erkeklerle olmak ister. İlişkilerinde karşılıklı güven olmalıdır. İkizler kadını espri yeteneği olan, eğlenceli ve her zaman farklı şeyler denemeyi seven erkeklerden hoşlanır..
Kalbini nasıl kazanırsınız?
İkizler erkekleri flört etmekten hoşlanırlar. İkizler erkeğini elde etmek için ulaşılmaz kadını oynamak iyi bir taktiktir. Onunla dışarı çıktığınızda seksi bakışlarınızı kullanın ve nazikçe koluna dokunun. Sizi asla reddedemeyecektir.
İkizler Erkeklerini Nasıl Delirtebilirsiniz?
İkizler erkeği seksi sever ve değişikliklerden hoşlanır. Dışarıdayken aniden onu öperek heyecanlandırabilir ya da poposunu elleyerek çıldırmasını sağlayabilirsiniz.
Onu ne rahatsız eder?
İkizler burcunda doğanlar oldukça çabuk sıkılırlar. Bu yüzden beraberken rutinleşen aktiviteler yapmaktan kaçınmalısınız. Yaratıcı yönünüzü açığa çıkarın ve ona sürprizler hazırlayın. Eğer eski kafalıysanız ve dünyada neler olup bittiğinden bihaberseniz, İkizler burcundan bir erkekle olma şansınız hiç yok demektir.


YENGEÇ
Aşkta Ne Arar?
Oyun oynamak Yengeçler'e göre değildir. Durum ne olursa olsun nerede durduklarını bilmek istediklerinden samimi erkeklerle olmaya özen gösterirler. Yengeç kadınları, en isteksiz zamanlarında bile kendilerini sevişme havasına sokanprofesyonel romantizm ustalarına da bayılırlar.
Kalbini nasıl kazanırsınız?
Yengeçler oldukça nostaljiktirler. Ondan eski spor müsabakalarını ya da eski tatil anılarını anlatmasını isteyebilirsiniz. Yengeç erkekleri kendilerine iltifat edilmesini severler. Size bir iyi haberimiz daha var: Koku alma duyuları bir hayli gelişmiş olan Yengeç erkeklerinin başını parfümünüzle kolayca döndürebilirsiniz.
Yengeç Erkeklerini Nasıl Delirtebilirsiniz?
Duyarlı Yengeç erkekleri baştan çıkarılmayı severler. Evde onu beklerken müziğin sesini açın ve onu seksi iç çamaşırlarınızla karşılayın. Halının üzerinde sevişmek istediğinizi söyleyin. Size asla hayır diyemeyecektir.
Onu ne rahatsız eder?
Sosyalleşmeyi oldukça seven Yengeç erkeği, ilişkiler söz konusu olduğunda oldukça gelenekçi davranır. Yüksek sesle konuşan, agresif kadınlar onu çileden çıkarır. Onunla beraberken her türlü sinirli tutumdan uzak durmanızı tavsiye ediyoruz


ASLAN
Aşkta Ne Arar?
İlgilenilmekten oldukça hoşlanan Aslan kadınları her zaman yardımına başvuracakları erkeklere ihtiyaç duyarlar. Dışarıda yemek yemeyi ve hediyelerle şımartılmayı arzularlar.Beraber olacakları erkeğin ise entelektüel ve karizmatik olmasını şart koyarlar.
Kalbini nasıl kazanırsınız?
Seksi davranan akıllı kadınlar, Aslan erkeğini her zaman baştan çıkarmıştır. Risk almaktan çekinmeyen Aslan erkeğini her türlü maceraya sürükleyebilirsiniz. Ayrıca Aslanlar fikirlerinin sorulmasından ve kendilerinden tavsiye alınmasından hoşlanırlar
Aslan Erkeklerini Nasıl Delirtebilirsiniz?
Değişik fantezilere asla hayır demeyecek olan Aslan erkeğine çıplak poker oynamayı teklif edin. Kaybedenin soyunacağı bu eğlenceli oyundan eminiz ki ikiniz de oldukça zevk alacaksınız.
Onu ne rahatsız eder?
Oldukça kibirli olan sevgiliniz sizinle tanıştıktan sonra davranışlarına ve görüntüsüne dikkat etmeye başladı. Evde ya da spor salonundayken bile oldukça temkinli. Erkeğinizin etrafında dolanan salaş kadınlara dikkat edin


BAŞAK
Aşkta Ne Arar?
İletişim Başak burcunda doğan insanlar için çok önemlidir. Bu nedenle Başak kadınları, beraber olacakları erkeğin dürüst ve güvenilir olmasını isterler. Erkeğiniz sadece kalbinize ve vücudunuza değil beyninize de dokunmalıdır. Entelektüel paylaşım isteği tüm Başak kadınları için vazgeçilmez bir taleptir.
Kalbini nasıl kazanırsınız?
Başak erkekleri yaşamaktan zevk alır ve kendilerine her konuda destek olabilecek kadınlarla beraber olmak isterler. İşi konusunda bir hayli titiz davranan ve başarılı bir kariyer hedefleyen Başak erkekleri sosyalleşmeyi de çok severler. Onu derinden etkilemek istiyorsanız güzel yemekler hazırlamanızı ve bir piknik organize etmenizi tavsiye ederiz.
Başak Erkeklerini Nasıl Delirtebilirsiniz?
Hareketli Başak erkekleri her türlü değişiklikten hoşlanırlar. Onu baştan çıkarmak için gözlerini bağlayın. Göreceksiniz, sevişmeniz fantastik olacak.
Onu ne rahatsız eder?
Doğaları gereği düzenli insanlar olan Başak erkekleri, tertipsiz ve pasaklı kadınlara tahammül edemezler. Onu çileden çıkarmamak için giysilerinizi sağa sola atmayın. Makyajınızı temizledikten sonra, kirli pamukları banyoda bırakmayın.


TERAZİ
Aşkta Ne Arar?

Bağlılık size göre bir şey değil. Beraber olacağınız erkeğin ayaklarınızı yerden kesmesini istersiniz. Nazik erkekler tamsize göredir. Zihinsel ve bedensel uyumu tüm ilişkilerinizde ararsınız
Kalbini nasıl kazanırsınız?
Sosyal olmalarına rağmen etraflarının yabancılarla çevrili olmasını sevmezler. Beraber bir partiye gittiğinizde, onu arkadaşlarınızla tanıştırın. Oldukça sevinecektir. Onu düşünerek organize edeceğiniz her türlü aktiviteye katılmaktan zevk duyacaktır.
Terazi Erkeklerini Nasıl Delirtebilirsiniz?
Oldukça seksi ve bakımlı olan Terazi erkeklerini baştan çıkarmak,sanıldığının aksine hiç de zor değildir. Onu öperek ve yavaşça soyarak tahrik edebilir, kolaylıkla yatağa atabilirsiniz.
Onu ne rahatsız eder?
Terazi erkekleri hayatlarını düzene sokmuş, akıllı kadınlarla beraber olmayı tercih ederler. Onunla ciddi bir ilişkiye başlamadan önce tüm vaktini sizinle geçirmek ve sizi daha iyi tanımak isteyecektir. Onunla sık aralıklarla görüşmek istemediğinizde ya da kendi arkadaşlarınızla olmak istediğinizde size bozulacak ve yeni ilişki arayışına girecektir.

AKREP
Aşkta Ne Arar?
Tutkuya önem veren Akrep kadınları, beraber oldukları erkeğin de kendileri gibi olmasını beklerler. Duygusallıklarını tamamen anlayacak ve libidolarına ayak uydurabilecek erkekler Akrep kadınları için idealdir. Koruyucu ve aşk dolu erkeklerle uzun süreli ilişkiler yaşayabilirler.
Kalbini nasıl kazanırsınız?
Her ne kadar neşeli ve esprili bir tip olsa da Akrep erkeği aslında oldukça duygusaldır. Onunla konuşurken samimi davranmalısınız. Doğada baş başa çıkılacak romantik yürüyüşler ya da açık havada yapılacak piknik onu size yakınlaştıracaktır.
Akrep Erkeklerini Nasıl Delirtebilirsiniz?
Akrep erkekleri ani karşılaşmalardan tahrik olurlar. Onu yemeğe davet edin ve hiç beklemediği bir anda sevişmeyi başlatın
Onu ne rahatsız eder?
Her ne kadar tüm sorunları halledebilen bir erkek gibi gözükse de kimi zamanlarda o da zorlanıyor ve strese giriyor. Rahatlaması için ona fırsat tanıyın ve anlayışlı olun. Yalnız vakit geçirme isteğine saygı duymazsanız bir süre sonra sizden ayrılmak isteyecektir.


YAY
Aşkta Ne Arar?
Aklı bir karış havada olan Yay kadınları kafalarının dikine gitmeyi ve özgür olmayı severler. Yay kadınları cesur, kendine güvenen ve asi erkeklerle beraber olmayı isterler. Beraber olacakları erkeğin, maksimumda yaşamasını ve her türlümaceraya düşünmeden atılmasını arzularlar.
Kalbini nasıl kazanırsınız?
Doğaları gereği oyuncu olan Yay erkekleri, birlikte dünyayı keşfedebilecekleri neşeli kadınlarla beraber olmak isterler. Onu daha önce hiç görmediği bir yere davet ederek ya da egzotik bir tatil planı yaparak tavlayabilirsiniz. Unutmayın ki Yay erkeklerinin kalbine giden yol, sürprizlerden ve maceradan geçiyor.
Yay Erkeklerini Nasıl Delirtebilirsiniz?
Sekse bir hayli düşkün olan Yay erkekleriyle yapılacak en güzel şey beraber porno izlemektir. Filmin beğendiğiniz sahnelerini denemeyi unutmayın
Onu ne rahatsız eder?
Sosyal Yay erkekleri herkesle iletişim kurma becerisine sahiplerdir. Çoğunlukla enerji dolu olan Yay erkekleri kin beslemezler. Eğer aranızda geçen dramatik olayları unutamaz ve ondan intikam almaya çalışırsanız, hiç düşünmeden sizi terk edeceklerdir.


OĞLAK
Aşkta Ne Arar?
Oğlak kadınları erkekler konusunda oldukça titiz davranırlar. Karşılarına çıkacak bay mükemmelin bir seks üstadı olmasını, yüksek bir standartta yaşamasını dilerler. Kendilerine pahalı hediyeler alınmasını seven Oğlak kadınları, arzuladıkları her şeyin sevgilileri tarafından gerçekleştirilmesini isterler.
Kalbini nasıl kazanırsınız?
Oğlak erkekleri sizin için özel olduklarını hissetmek isterler. Aşkta ise ciddiyetararlar. Onu evinize yemeğe davet edebilirsiniz. Ona karşı zorlayıcı olmayın ve olayları akışına bırakın.
Oğlak Erkeklerini Nasıl Delirtebilirsiniz? Sekse düşkün olan Oğlak erkeğiyle sevişirken, hassas ve yavaş davranmaya özen gösterin. Onu masaj yaparak rahatlatın ve istediğini yapmasına izin verin
Onu ne rahatsız eder?
Zeki Oğlak erkekleri, yüzeysel parti insanlarından nefret ederler. Beraber olacakları kadının entelektüellik seviyesi onlar için oldukça önemlidir. Okuduklarınızı, izlediklerinizi onunla uzun uzun tartışmayı deneyin, hoşuna gidecektir.


KOVA
Aşkta Ne Arar?
Özgürlük ve iletişim, Kova kadınının bir ilişkiden en fazla beklediği iki şeydir. Birlikte olacakları erkeğin, kendilerini kıskanmasından ya da kısıtlamaya çalışmasından hiç haz etmezler. Kova kadınları birlikte iyi vakit geçirecekleri ve her şeyden önemlisi çok iyi dost olabilecekleri sevgililer isterler
Kalbini nasıl kazanırsınız?
Kalbini kazanmanız için ilk önce arkadaşı olmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. İlgisini çeken konuları keşfetmeye çalışın. Samimi olmaya başladığınızı hissettiğinizde onu farklı bir şeyler yapmak için dışarı davet edin.
Kova Erkeklerini Nasıl Delirtebilirsiniz? Yatakta farklı kılıklara bürünerek onu baştan çıkarabilirsiniz. Kimi zaman sadece külodunuzla, kimi zaman ise en aykırı kostümle yatak odanızı şenlendirin. Onun divası olun.
Onu ne rahatsız eder?
Açık fikirli olan Kova erkekleri farklı görüşlerde pek çok arkadaşa sahiplerdir. Sabit fikirli kadınlara tahammül edemezler. Fikirlerine saygı duyun ve hoşlanmadığınız durumlarda arıza çıkarmak yerine sakinliğinizi korumayı deneyin. Aksi şekilde davranırsanız terk edilmeyi göze almanız gerekebilir.


BALIK
Aşkta Ne Arar?
Balık kadınları ilişkilerine tutkuyla bağlanmayı severler. Beraber oldukları erkeğin, kendilerini özgür bırakmalarını isterler. Uzun süreli ilişkiler peşinde olan Balık kadını, sevgilisini şaşırtmayı ve rutini bozmayı bir hayli sever.
Kalbini nasıl kazanırsınız?
Oldukça centilmen olan Balık erkekleri, kendilerine şefkat ve ilgi gösteren kadınlardan hoşlanırlar. Bir hayli yaratıcı Balık erkeğini kitaplar hakkında konuşarak etkileyebilirsiniz. Kendisini caz dinleyebileceğiniz bir yere davet etmenizhalinde size aşık olma ihtimali yükselecektir.
Balık Erkeklerini Nasıl Delirtebilirsiniz?
Sakin görünen Balık erkeği yatakta bir hayli ateşlidir. Onunla her türlü fanteziyi yaşayabilirsiniz.
Onu ne rahatsız eder?
Balık erkekleri optimist ve hayalperesttirler. Olumsuz fikirlere sahip kadınlara tahammülü olmayan Balık erkeklerini fikirlerinizi savunarak etkileyebilirsiniz.


Kaynak : Cosmopolitan
Abone olmak için: Tıklayın