Gözde mi? O da kim?
LIFESTYLE

Gözde mi? O da kim?

GÜNCELLEME TARİHİ: 22 Nisan 2011

25 senedir hep tontiş bir kız olarak ortalarda dolaştım. Ailem bu tontikliğimi küçükken aldığım kortizon yüklü ilaçlara bağladı hep. Ben de hep bunlara sığındım sanırım.

Ama artık 25 yaşında koskocaman bir kadın oldum. Artık sudan bahanelerle kendimi kandırmanın geç olduğunu fark ettim. Ve daha önce defalarca diyet yapmayı deneyip açlık krizlerine girince pes eden birçok kadından biriyim.

1 sene sonra düğünüm olacak ve gelinliğimin içinde top gibi yuvarlanmak ve tüm resimlerde ay parçası gibi çıkmak istemiyorum! En nihayetinde o resimler ömrüm boyunca benim mazimi anlatan en güzel fotoğraflar olacak…

Niyetim hiç de öle 90 – 60 – 90 filan olmak da değil… Sağlıklı bir kiloya ulaşmak ve aynı zamanda istediğimi giyebilmenin özgürlüğünü yaşamak!

Hep şunu düşünüp kendime gaz veriyorum: Bir daha bu gençlik yıllarım geri dönmeyecek. Şu anda bu kadar tontik olmasam neler giyerdim neler… Neler geçiyor gönlümden neler… Ama hepsine burnumu çekerek bakmanın acısını sizlere anlatamam…

Ve biliyorum ki bundan 10-15 sene sonra gençliğinde bu isteklerini yapamamış, geçmişi hayal kırıkları ile dolan orta yaş bir teyze olacağım… Hep eksik kalan bir yanım olacak!

Tüm bu sebepler ve ileride yaşayacağım muhtelif sağlık problemlerimi de düşünerek bugüne kadar vücudumda biriktirdiğim yaşım kadar kiloyu 5-6 ay içerisinde vermeyi hedefliyorum.

Evet, yanlış anlamadınız! Tam tamına 25 kilo! İşim zor! Ama ben de bu yolda kolay lokma olmayacağım bu sefer ve azimle bu gereksiz ağırlıklardan kurtulup, yeniden doğmuş bir bebek gibi hayatıma devam edeceğim!

Bu yolda rehberim ilan ettiğim Dukan Diyeti'nin formülleri ise yolumu aydınlatacak…

Bu zor ama eğlenceli yolda benimle beraber yürümeye ve zafer sarhoşluğunu birlikte yaşamaya ne dersiniz?

O zaman Dukan Diyeti ile kalori hesabı yapmadan sınırsız yiyerek zayıflamanın ne demek olduğunu deneyebilmek için yanınızdaki kola bardağını ve dolabınızdaki tüm abur cuburları boşaltın!

Uzun ama eğlencenin garanti olduğu bir yola çıkıyoruz :).

Gözde'nin diyet şifreleri için tıklayın...