Seksi karın kaslarının formülü
LIFESTYLE

Seksi karın kaslarının formülü

Karnınızı sıkılaştırmanın en iyi yolu, sanılanın aksine, deliler gibi mekik çekmek değil. Kanıt mı istiyorsunuz? Ünlülerin spor eğitmeni Ramona Braganza’nın önerdiği bu hareketleri deneyin ve plajdaki en harika vücutlu kız siz olun!

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Aralık 2009

Biz kadınların kafamızı kurcalayan en önemli sorunlardan biridir karın bölgemizin yağlanması ve adeta bir simit gibi vücudumuzu çepeçevre sarması. Vücutta forma girmesi en zor olan bölge de yine karın bölgesidir. Hepimiz her gün düzenli olarak mekik hareketi yaptığımız zaman bu bölgenin inceleceğini biliriz ama bu zor hareketi de pratik bir şekilde yapamayız. Peki yüzlerce mekik hareketi yapmadan dümdüz bir karına nasıl sahip olabiliriz?

Hazırlanın çünkü ünlülerin spor eğitmeni Braganza, okurlarımız için, sıkıcı mekik ve diğer karın hareketlerini tekrarlamadan karın bölgesini sıkılaştırmaya yönelik yeni bir program yarattı. Harika bir vücuda sahip Jessica Biel'in de eğitmeni olan Braganza, "Bu hareketler karın bölgesindeki üç değişik kas grubunu aynı anda çalıştırdığı için çok faydalı" diyor. Bu hareketleri her gün tek set olarak yapmaya başlayın ve yavaş yavaş üç sete kadar yükseltin. Başlangıçta ve sonrasında esneme hareketleri yapmayı ihmal etmeyin.Programı harfi harfine uygulayın ve farkı görün...TIKLAYINIZ!


Kaynak: Cosmopolitan
Abone olmak için:Tıklayın