Sevgilinizle zinde olmak için...
LIFESTYLE

Sevgilinizle zinde olmak için...

Şehrin en taze oyuncusu Juico, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiğinizi ve sizi sağlıklı ve zinde tutarken gününüze renk katıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Ocak 2015

Sağlıklı yaşamayı hedefleyenler ve bunu bir yaşam tarzı olarak benimseyenler için Juico, Sevgililer Günü'nde yepyeni bir alternatif sunuyor.

Taptaze meyve ve sebzelerden elde edilen Juico içecekleriyle klişelerden sıyrılarak hem sevdiğinize hem de kendinize sağlık ve iyilik dolu bir hediye verme olanağı sağlıyor.

Türkiye'de ilk kez 'soğuk sıkım' teknolojisi
Taze sebze-meyvelerin cold press 'soğuk sıkım' teknolojisi ile sıkılmasıyla hazırlanan Juico bu sayede vitamin, mineral ve canlı enzimler açısından zengin, 3 gün boyunca tazeliğini koruyan içecekler elde ediyor. Toksin ve işlenmiş gıdalardan arınmış bir vücuda sahip olmaya da yardımcı olan Juico; hafiflik hissiyle gelen kaliteli bir uyku düzeninin yanı sıra sağlıklı ve güzel bir cilde sahip olmanızı sağlayabiliyor.

Uygulanmak istenen programa göre farklı paket seçenekleri sunan Juico, geniş dağıtım ağıyla http://www.juico.com.tr/tr üzerinden verilen siparişleri en geç ertesi gün ücretsiz olarak adrese teslim ediyor.