Benim efsane Harley’im
LIFESTYLE

Benim efsane Harley’im

Harley-Davidson’ın Yaratıcılığı Doruğa Çıkaran 2015 Modelleri Open House Etkinliğinde!

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Kasım 2014

Dünyanın efsanevi motosiklet ve motosiklet aksesuarları markası Harley-Davidson, 29-30 Kasım tarihinde İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'daki bayilerinde gerçekleştireceği Open House Türkiye Etkinliği ile Harley-Davidson tutkunlarına unutulmaz bir gün yaşatacak.

Etkinlikte motosikletseverler Project RUSHMORE kapsamındaki yeni Road Glide® Special, Street Glide® Special, Ultra limited® Low ve heyecanla beklenen Street 750® gibi pek çok yeni modeli, ''Benim Efsane Harley'im'' Yarışması kapsamında modifiye edilen Harley-Davidson®'ları, yepyeni aksesuarları ve motor kıyafetlerini ilk kez inceleme fırsatı bulacak.


Motosiklet severlerin tutkuyla bağlı olduğu Harley-Davidson, 29-30 Kasım tarihinde İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya'daki bayilerinde düzenleyeceği Open House Türkiye Etkinliği ile motosiklet tutkunlarını bir araya getirecek.

Etkinlikte tüketicilerin yorumları dikkate alarak Project RUSHMORE kapsamında geliştirilen yeni Road Glide® Special, Street Glide® Special, Ultra limited® Low ve heyecanla beklenen Street 750® gibi pek çok yeni model kullanıcılarla ilk kez buluşacak. Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinlikte en yeni Harley-Davidson parçaları, aksesuarlar ve motosiklet sürücülerine stil katan tasarımlarıyla Harley Davidson 2014 Moto Giyim Koleksiyonu'ndan parçalar görücüye çıkacak.

Etkinlikte ayrıca katılımcılar Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen ''Benim Efsane Harley'im'' Yarışması kapsamında ülkenin dört bir yanından sürücüleri tarafından modifiye edilerek benzersiz hale getirilmiş ve Türkiye finalinde katılmak için kıyasıya yarışan Harley-Davidson®'ları da görme fırsatına sahip olacak. Open House Etkinliği'ne katılanlar bu benzersiz motosikletleri oylayarak favorilerinin "İzleyici Özel Ödülü"nün sahibi olmasını da sağlayacaklar.