CafeRUJ, en çok okunan online kadın portalı oldu!
LIFESTYLE

CafeRUJ, en çok okunan online kadın portalı oldu!

comScor analizleri açık arayla CafeRUJ'u işaret ediyor... Community (topluluk) ve Beauty, Fashion, Style (Güzellik, Moda, Stil) kategorilerinde CafeRUJ ön sırada.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Nisan 2010

Dünyanın internet istatistikleri konusunda önde gelen şirketlerinden comScore, Şubat ayı analizlerinde en çok okunan kadın sitesi kategorisinde CafeRUJ'un ilk sırada yeraldığını tespit etti. Raporda açık arayla birinci sırada yeralan online kadın portalımız günden güne artan okunurluluğuyla ilk sıradan düşmeyeceğe benziyor.

comScore hakkında:
comScore, internet istatistikleri konusunda hizmet veren bir şirket. Dijital dünyanın ölçümlerinde etkili raporlar çıkaran comScore, Türkiye'nin çevrimiçi davranışlarını inceleyerek buna bağlı bir internet ölçüm raporu oluşturdu. Şirketin ünü, Google ile ilgili yaptığı doğru tahminlerle yayıldı. comScore, web sitesinde yer alan ifadeye göre, 2 milyondan fazla tüketicinin izni dahilinde tüketicileri izliyor ve bu verileri, anlamlandırarak kamuoyuyla paylaşıyor. Şu anda portföyünde, Amerika, Birleşik Krallık, Almanya, Fransa gibi ülkeler bulunuyor. Büyüdükçe bu portföyünü de genişleteceğe benzeyen comScore'un, internet pazarına yönelik istatistiki bilgiler özel çalışmalar dışında tam bir bilinmezlik içinde olan ülkemizde, pazarımıza girişi ile bu problemin büyük ölçüde aşılacağına ve global ölçekte yayınlanan comScore raporlarının Türkiye internet pazarına dikkatleri toplayacağına benziyor.

diŞital hayatın farkındayız...