Naomi Watts, kampanyanın yeni elçisi
MODA

Naomi Watts, kampanyanın yeni elçisi

Tommy Hilfiger Group, meme kanserinin tedavisi için çalışan Breast Health International’a destek kapsamında her yıl sınırlı sayıda özel bir çanta tasarlıyor. Bu yıl "Tommy Hilfiger" çantanın sekizincisini tanıtmak üzere, ünlü oyuncu Naomi Watts kampanya e

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Ekim 2014

Tommy Hilfiger Group, meme kanserinin tedavisi için yapılan araştırmalara destek veren kuruluş, Breast Health International'ı (BHI) sekiz yıldır desteklemeye devam ediyor. Tommy Hilfiger, her sene sınırlı sayıda tasarladığı çantanın satışlarından elde edilen geliri BHI'ın Fund for Living programına bağışlıyor. 2014 BHI kampanyasında yer alan ödüllü oyuncu Naomi Watts'ı, Patrick Demarchelier fotoğrafladı. Çanta Ekim ayı boyunca Tommy Hilfiger'ın 11 mağazasında satışa sunulacak.

Tommy Hilfiger, bu özel proje konusunda duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirdi: "Breast Health International ile yıllardır işbirliği yapmaktan gurur duyuyorum. Sekiz senedir farkındalığı artırmak, kaynak yaratmak ve dünyanın dört bir yanında, meme kanserinden etkilenen kadınların yaşamlarına pozitif bir katkıda bulunmak amacıyla her yıl, sınırlı sayıda yeni bir çanta tasarlıyoruz. Naomi Watts, uzun yıllardır markamızın dostu ve bu proje için mükemmel bir elçi. Naomi'yi çantayla birlikte fotoğraflamak üzere Patrick Demarchelier ile yeniden çalışmaktan da büyük heyecan duyuyoruz." Tommy, Patrick ve Breast Health International ile birlikte bu kampanyanın bir parçası olmaktan onur duyduğunu söyleyen Naomi Watts ise; "Bu girişim, kadınların sağlığı hakkında çok ihtiyaç duyulan farkındalığı artırırken, meme kanseriyle mücadele eden aileleri desteklemek için ciddi maddi kaynak da yaratıyor. Böylesine takdir edilecek bir amaca destek vermek benim için çok anlamlı. Erken teşhisin önemini vurgulamaya kararlıyım. İki küçük çocukla hayatın ne kadar yoğun olabileceğini biliyorum ama check up yaptırmak sadece bir kaç dakikanızı alıyor" dedi.



2014 yılı için özel olarak tasarlanan lacivert el çantasında taba rengi vurgular ve zarif kırmızı biyeler dikkat çekiyor. Tommy Hilfiger'ın klasik Amerikan tarzı estetiğini şık bir stille buluşturan tasarımda, asimetrik cepler, altın rengi metal detaylar, kırmızı, beyaz ve lacivert püsküllü anahtarlık gibi detaylar dikkat çekiyor. Çanta, çıkarılabilir taba rengi askısıyla omuza asılarak da kullanılabiliyor.
Perakende satış fiyatı 829 TL olarak belirlenen sınırlı seri çantaların her satışından 100 € doğrudan Fund for Living'e aktarılacak. Bu global BHI girişimi, meme kanseri hastalarının hastane randevusuna ulaşım veya tedavi sırasında çocuk bakımı gibi genellikle sağlık sigortalarının kapsamı dışında kalan ihtiyaçlarını karşılamak veya bakımlarıyla ilgili özel sorunları ele almak için kaynak sağlamaya yardımcı oluyor.
Breast Health International Kurucu Başkanı Shelley Schwartz ise, Tommy Hilfiger'a her yıl verdiği destek için teşekkür ederek şunları söyledi: "Bu yılki kampanya için Tommy, Naomi Watts ve Patrick Demarchelier ile çok özel bir çalışma gerçekleştirdik. Kuruluşumuza gösterdikleri ilgi takdire şayan ve ilham verici. Sınırlı sayıda üretilen her çantadan sağlanan fonlar, meme kanserinden etkilenenlerin yaşam kalitesini artırma misyonumuzu gerçekleştirmemize önemli katkıda bulunuyor."

Editörlere not:

Tommy Hilfiger BHI çanta kampanyasının önceki elçileri arasında Patrick Demarchelier'nin objektifinden süper modeller Naomi Campbell ve Claudia Schiffer; Drew Barrymore'un fotoğrafladığı oyuncu ve şarkıcı Charlotte Gainsbourg; Oscar ödüllü oyuncu Renée Zellweger; Fransa'nın eski First Lady'si Carla Bruni; ünlü bir fotoğrafçı olan uluslararası süper model Helena Christensen; süper model ve oyuncu Milla Jovovich; İtalyan oyuncular Claudia Gerini ve Cristiana Capotondi yer alıyor.