Giyim, ev ve ofis aksesuarlarına hikayeli boyut
MODA

Giyim, ev ve ofis aksesuarlarına hikayeli boyut

Dünyatakıları.com, yaptığı tasarımlarda farklı kültürleri takı ve aksesuarlara taşıyarak giyim, ev ve ofis aksesuarlarına hikayeli bir boyut getiriyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Mayıs 2016

Binlerce yıllık dünya tarihinin hikayeli takı ve aksesuarlarının yanı sıra, günümüzün en son trendlerini yansıtan binlerce çeşit giyim, ev ve ofis aksesuarının bir arada bulunabildiği "Dünyatakıları.com" Online Alışveriş Sitesi sezon trendi etnik takılarda da çok iddialı!

Dünyatakıları.com kendi bünyesinde tasarlayıp ürettiği binlerce çeşit takı ve aksesuarla ve birbirinden farklı koleksiyonlarla aksesuarda online alışverişin iddialı adresi olmaya devam ediyor. Tasarımlarını "Zamana Yenilmeyen" olarak niteleyen ekip, "Dünya Büyük, Kendini Göster" mottosuyla ürettiği Celebrity Dee Koleksiyonunu da tek bir aksesuarla çarpıcı ve iddialı olmayı sevenlerin beğenisine sundu.

Sevdiklerinize hediye göndermek için de doğru adres olan site, hem hediye paketi hem de hediye notunuzu iletebileceğiniz uygulamalarıyla, uzaktaki sevdiklerinize ulaşmanızı sağlıyor.