Ofisi Star Wars istila etti
MODA

Ofisi Star Wars istila etti

Defter dünyasının renkli skalasında bu defa sırada Star Wars hayranları var. Keskin Color'ın Star Wars defterlerine tek kelimeyle bayıldık.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Ekim 2014

"Bundan uzun zaman önce, çok uzak bir galakside" başlayan öykü, bugün milyonlarca kişinin unutamadığı bir efsane... Muhteşem müzikleri, kuşaklar boyu sinemaseverlerin gönlünde taht kuran karakterleri, "Güç"ü galaksiye denge getirmek için kullanan iyileri ile olduğu kadar, galaksiyi yönetmek için karanlık tarafı kullanan kötüleriyle de dünya sinema tarihine damgasını vuran bir fenomen "Star Wars"… İtiraf edelim, hangimiz ışın kılıcımızı kuşanıp şeytani Sith'lere karşı Jedi'larla birlikte savaşarak galaksiyi kurtarmak ve arkadaşımızla vedalaşırken "Güç seninle olsun" demek istemedik ki… Şimdi bu kült serinin tüm karakterleri Keskin Color'ın lisanslı ürünleriyle ister ofiste ister okulda sizinle.

Beyazperdenin gelmiş geçmiş "en iyi" kötüsü Darth Vader, karizmatik Darth Maul, imparatorluğa tek başına meydan okuyan Luke Skywalker, asilerin lideri Prenses Lea, elbette Millenium Falcon'un cesur pilotları Han Solo ile Chewbacca ve tüm serinin en sevimli robotları R2-D2 ile C-3PO, Keskin Color'un lisanslı Star Wars serisinde. Yaklaşık 50 yıllık deneyimi ile kırtasiye sektörünün öncü ismi Keskin Color şimdi Star Wars karakterlerini sizinle buluşturuyor. Defter ve bloknotlardan oluşan Star Wars serisi, hem öğrencilere hem de ofiste çalışan fanlara filmi yeniden yaşama fırsatı veriyor. Ayrıca Keskin Color, tüm sağlık testlerinden geçirilerek kullanıma hazır hale getirilen ürünlerin kalitesini ISO 9001, OHSAS 18001 ve ISO14001 belgeleri ile de güvence altına alıyor.
Keskin Color'un lisanslı Star Wars serisi tüm seçkin kırtasiyelerde sizleri bekliyor.