Beyoncé, Topshop'a ilham verdi
MODA

Beyoncé, Topshop'a ilham verdi

Beyoncé ve Topshop markasının kurucusu Sir Philip Green yaptıkları açıklamayla Topshop için ilk koleksiyonunun 2015 sonbaharında lanse edileceğini duyurdular.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Ekim 2014

Topshop, dans, fitness ve spor kategorilerinde modayla en yüksek düzeyde teknik performansı buluşturan giyim, ayakkabı ve aksesuarlar sunacak. Markanın küresel dağıtım platformu öncelikle TOPSHOP mağazaları ve topshop.com olacak.

Sir Philip Green şu yorumda bulundu: "Modadan ilham alan fitness giysilerinin gösterdiği gelişim nedeniyle bir süredir gözümüz bu kategorinin üzerinde ve müşterilerimiz açısından da doğru olduğunu düşünüyoruz. Dünyanın en üretken ve yetenekli insanlarından biri olan, hayatının büyük kısmını dans ederek, prova yaparak ve çalışarak geçiren Beyoncé ile işbirliği yapmak, bu kategoriyi geliştirmek için eşsiz bir fırsat."

"Parkwood'u büyütmeyi devam ettirmek için daha iyi bir ortak düşünemezdim. Moda alanındaki başarısı ve ileri bakışlı vizyonu nedeniyle TopShop'ı hep çok sevdim," diye konuşan Beyoncé şöyle devam etti: "Modanın yön verdiği teknik bir koleksiyon yaratmak ve üretmek için geliştirme ekibiyle birlikte çalışmak çok heyecan verici. Bu işbirliğinin her aşamasında yer almayı dört gözle bekliyorum."

Sir Philip şunları ekledi: "Beyoncé ve yaratıcı enerjisi ve isteği çok yüksek ekibiyle işbirliği yapmak TOPSHOP olarak hepimize ilham veriyor. Bir yıldan kısa bir sürede çok şey başarmamız gerekiyor ama hep birlikte bu zorluğun üstesinden gelmeye hazırız ve sportif sokak stilini yaratıcı ve heyecanlı bir şekilde sunacağımızı umuyoruz."