Çizme ve botlarda indirimli trend
MODA

Çizme ve botlarda indirimli trend

Dikiş ve toka detaylarıyla süslenmiş botlar, bağcık ve örgü detaylarla zenginleştirilmiş nubuk, süet ve deri çizmeler bu kışa damgasını vuracak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Kasım 2011

"Radikal Klasik"

Bu yılın çizme-bot koleksiyonlarında "Radikal Klasik" göze çarpıyor. Geçmişteki moda trendlerinden ve geleneksel çizgilerden ilham alan seride binici çizmeleri, Chelsea botlar öne çıkıyor. 2011 Sonbahar/Kış sezonunun bir başka serisi ise yürüyüş, bisiklet binme, ağır iş kıyafetleri ve soğuk kuzey iklimlerinden esinlenmiş olan "Yeni Rustik". Bu kış sıcacık ayakların yanı sıra bütün bakışları üzerinde toplamak isteyenlere yönelik olan bu otantik seride de bilekte ve içi kürk astar bot botlar, diz boyu çizmeler sizleri cezbedecek.

Bir İngiliz klasiği "Meg Kelly"

İngiliz kırsalının günümüz giyim tarzı üzerinde etkisini yansıtan, yağlı süet ve en kaliteli İtalyan deriden imal tokalı üç kemer ve kibar binici topuğuna sahip Meg Kelly gibi yarım çizmelerin de bulunduğu binici temalı koleksiyon ise Clarks'ın bot ve çizme modelleriyle 2011'e damgasını vuracak bir diğer serisi.

Yeni koleksiyonunda çok çeşitli temaları işleyen ve bunu modellerine yansıtan Clarks'ın Motive bot grubu da dikişli burun detayı, katlanmış bir süsleme ve hafif tırtıklı kauçuk zorlu açık hava şartlarına kafa tutuyor.

"Annem ve babam gibi görünmek istiyorum" diyen minikler için Clarks, 2011 Sonbahar-Kış bot ve çizme modellerinde çocukları da unutmuyor. "Tam tamına annem ve babam gibi görünmek istiyorum" diyen minikler için de çetin hava koşullarına karşı koyabilen, gerçek bir İngiliz klasiği olma özelliğinde modeller sunuyor. Hem okul kıyafetleri hem de gündelik giysileriyle çok rahat kombinleyebilecekleri modeller sunan Clarks çocukları da tıpkı anne ve babaları gibi şıklık ve konforun keyfini yaşacak.

"Annemle ben Clarks giyiyoruz": Yeni yıla özel % 20 indirim Clarks şimdi, 2011 sonbahar – kış koleksiyonundaki bot ve çizme modellerini kapsayan güzel bir promosyona da imza atıyor. ""Annemle ben Clarks giyiyoruz" kampanyasıyla 15 Aralık'a kadar çocuk bot ve çizme alışverişi yapan anneler, istedikleri bot ve çizmede % 20 indirim kazanıyor.

Daha iyi görünen, daha iyi hissettiren ve daha iyi performans sağlayan ve kişiliğinizi yansıtan ayakkabılar için Clarks, yeni bot çizme modelleriyle anne ve çocukların yine vazgeçilmez olmayı başarıyor.