Haftanın stil ikonu "Blake Lively"
MODA

Haftanın stil ikonu "Blake Lively"

Dedikodu yapmaya hazır mısınız?

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Mart 2010

Moda Dünyasın etkisi altına alana Gossip Girl dizisinin Güzel yıldızı Blake Lively henüz 1987 doğumlu olmasına rağmen şık ve elegan seçimleriyle herkesi etkilemeyi başarıyor.

"Blake Lively" stilini incelemek için TIKLAYINIZ

Blake'e baktığınız zaman ilk dikkatinizi çeken kendine güvenli muzur gülüşü, sarı gür saçları ve tabii ki upuzun bacakları. Güzel fiziğini her daim sergilemeyi seven güzel yıldızın stilinin en belirgin parçaları minicik şortları ve etekleri. Geçtiğimiz yaz bir galaya, üzerine gömleği andıran bir elbiseyle katılan Blake bacaklarına ne kadar güvendiğini herkese göstermiş oldu. Dizide giydikleri anında moda olan güzel yıldızın günlük seçimleri ise sade ve rahat. Onu Manhattan sokaklarında üzerinde sadece beyaz bir tişört ve jean bir şortla alışveriş yaparken görebilirsiniz.

Blake günlük hayatında sıradan bir Amerikan kızı görünümünü tercih etse de kırmızı halıda tam bir tanrıçaya dönüşüyor. Bacak ve göğüs dekoltesini cesurca kullanan dedikoducu kız özel davetlerde sık sık Marc Jacobs, Phillip Lim, Versace, Michael Kors ve Chanel elbiseler içinde arz-ı endam ediyor.

Blake'in seçimleri modayı tam kalbinden vuruyor. Bu güzel gülüşlü kızı izlemeye devam edin!

"Blake Lively" stilini incelemek için TIKLAYINIZ