İçimi acıtan alışveriş manzaraları
MODA

İçimi acıtan alışveriş manzaraları

İndirim sezonunun açıldığı bugünlerde biz kızlar için alışveriş kutsal bir şeydir değil mi? Ya diğerleri?

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Ocak 2010

Sezon indirimleri başladı. Markaların %70 lere varan indirim günlerine kadınlar adeta hücum ediyor. Kalabalığın içinde bir iki güzel parça kapma peşinde olan kadınların arasında bir adam var görüyor musunuz? O adam içimizden birinin sevgilisi ve orada olmaktan hiç mutlu değil!

Biz kızlar için alışveriş kutsal bir şeydir değil mi? Özellikle indirim sezonunun açıldığı bugünlerde mağaza, mağaza gezmek yeni çıkan ürünlere göz atmak tam anlamıyla bir stres atma yöntemi. Açıkçası ben biraz biraz fazla gezdiğim için yalnız olmayı tercih ediyorum. Çünkü yanımda biri varsa sürekli "Acaba sıkıldı mı, yoruldu mu?" diye nabzını yoklamak istemiyorum. Bugüne kadar da erkek arkadaşlarımı kadınlara yönelik mağazalardan hep uzak tuttum.

Hangimiz görmüyor ki mağazaların içinde sıkkın, sıkkın kız arkadaşını ya da eşini bekleyen erkekleri? Bir ellerinde kız arkadaşının çantası bir elinde poşetler. "Ne işim var burada?" der gibi etrafına bakıyor. O an içinden "Ahh ahh değer mi acaba bu kadar eziyete?" diye geçiriyor. Kız arkadaşı kabinin kapısını her açtığında hah bu sefer çıkıyoruz diye umutlanıp içeriden "Hayatııım şunun 36'sı var mıymış bir bakar mısın? sorusuyla hayattan, çiçeklerden, böceklerden her şeyden nefret ediyor. Bazıları bir köşeye oturup o çılgın kalabalığı seyredip anlamaya çalışıyor. Bazı kurnaz olanlarsa "Sen git bak ben bir sigara içeyim dışarıda" diye kapıdan adımını bile atmıyor… Bu zavallıcıkları görünce, yanına gidip üzülme yalnız değilsin senin gibi bir sürü Alışveriş erkeği var demek geçiyor içimden! Siz siz olun erkek arkadaşınızı alışverişe götürmeyin iki taraf da gerilmesin!

Ha diyorsanız, "Benim partnerim benimle alışverişe çıkmaktan mutlu." Bilin ki bir çıkarı vardır ya sizi "Ben seninle mangoya geliyorum amaaa Şükraaan" başlığı altında maç izlemeye zorlayacak ya da anlamadığınız bir araba fuarına götürmeye kalkacaktır. Sonra bizi uyarmadın demeyin!


..Miray UÇAR