EXPO 2016’da sahne Maroon 5'in
ÜNLÜ STİLİ

EXPO 2016’da sahne Maroon 5'in

SABAH’ın sponsor olduğu EXPO 2016 Antalya’da “Maroon 5” rüzgârı esecek. 9 Haziran’da sahne alacak olan Grammy ödüllü ünlü rock grubu, kır aktivite alanında performans sergileyecek

GÜNCELLEME TARİHİ: 18 Mayıs 2016

SABAH'ın ana medya sponsoru olduğu EXPO 2016 Antalya'da yıldız yağmuru sürüyor. İspanyol tenor Jose Carreras ve Fransız soprano Emma Shapplin'den sonra şimdi de sırada Amerikalı ünlü rock grubu "Maroon 5" var. Grammy ödüllü grup, 9 Haziran Perşembe günü EXPO 2016 Antalya'da sahne alacak.

'LEVEL 42' DE KONSER VERECEK
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açtığı EXPO 2016 Antalya'da etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. "Gelecek Nesiller İçin Yeşil Bir Dünya" oluşturmak mottosuyla gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk EXPO'su "EXPO 2016 Antalya" etkinlikleri kapsamında 9 Haziran'da "Maroon 5" sahne alacak.

1.5 MİLYON BİLET SATILDI
"Sunday Morning" ve "Moves Like Jagger" gibi şarkılarıyla tanınan grup, kır aktivite alanında performans sergileyecek. Daha önce Carreras ve Shapplin'in sahne aldığı ve halen "The World of Leonardo da Vinci" sergisinin sürdüğü EXPO 2016'da 21 Mayıs'ta ise jazzfunk grubu "Level 42" konseri düzenlenecek. EXPO 2016 Antalya Genel Sekreteri Kazım Aydın, halkın ilgisinin artarak devam ettiğini söyledi. Aydın, "Özellikle sponsorlarımız aracılığıyla düzenlediğimiz biletlerde yüzde 50 indirim kampanyası büyük ilgi gördü. EXPO'nun burada yapılması Türkiye'nin ve Antalya'nın markalaşmasına büyük katkı sağladı. Bugüne kadar 1 milyon 500 binden fazla bilet satıldı. 240 binden fazla misafirimizi ağırladık. Kore, Etiyopya, Hollanda ve Filistin gibi ülkelerin milli günleri kutlandı. Turizmde sezon henüz başlamamış olmasına rağmen 20 binden fazla turist ve 30 binin üzerinde öğrencimiz EXPO'yu ziyaret etti. 31 Ekim'e kadar 30 bine yakın etkinlik yapmayı hedefliyoruz" dedi.