Gisele Bündchen tanınmamak için burka giydi!
ÜNLÜ STİLİ

Gisele Bündchen tanınmamak için burka giydi!

Gisele Bündchen, Paris'te bir estetik merkezinde göğüslerine operasyon yaptırdı. Basına görüntü vermemek için dışarıya her tarafı kapalı çarşaf yani burkayla çıktı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 31 Temmuz 2015

Paris'teki ünlü estetik cerrahının ofisine giderken görülen fotoğraflarda tanınmamak için kara çarşaf giyen dünyaca ünlü süper model Gisele Bündchen'in yanında kız kardeşi Rafaela da bulunuyor. Kıyafeti yüzünden sadece ayağı görünen eski mankenin kimliği, yanında bulunan ve uzun zamandan beri Gisele Bündchen için çalıştığı bilinen şoförü yüzünden açığa çıktı. Fotoğrafların çekilmesinden bir gün önce de Büdchen, Paris'in farklı yerlerinde aynı şoförle görüldü.



Fransa'da 2010'dan beri halka açık yerlerde kara çarşaf giymek yasak. Fotoğrafların, Ramazan'ın bitmesinden iki gün önce, 15 Haziran'da çekildiği öne sürüldü. New York Post'a konuşan kaynaklara göre iki kardeş gizlice girdikleri klinikte bir gece kalarak, estetik ameliyatı oldular. Klinikte kaldığı gece eski Victoria's Secret modelinin göz bölgesini ve iki doğumdan dolayı sarktığını düşündüğü göğüslerini yaptırdığı iddia ediliyor. Kaynaklar, ameliyatın 11 bin dolara mal olduğunu ve bunun Bündchen'in kendisine doğum günü ve emeklilik hediyesi olarak yaptırdığını iddia ediyor.



Bündchen'in yıllardır çalıştığı şoförü, iki kardeşi bıraktıktan bir gün sonra klinikten alarak, onları kaldıkları Bristol Otel'e götürürken görüldü. (The Daily Mail)