Madonna, Mayıs'ta Cosmopolitan kapağında!
ÜNLÜ STİLİ

Madonna, Mayıs'ta Cosmopolitan kapağında!

Müjdeyi verelim, hazır mısınız? Cosmopolitan'ın 50'inci yaşına özel Mayıs sayımızda pop müziğin divası Madonna var!

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Nisan 2015

"1990'dan sonra 2015'te Madonna Cosmo'da yeniden kapak! Bu sefer dünyadaki tüm Cosmopolitan'ların kapağında aynı anda Mayıs sayısında. Dört farklı Madonna kapağından acaba hangisi Türkiye Cosmopolitan'ınkini süsleyecek? Heyecan dorukta…"

Madonna'nın bu kadar çok konuşuluyor olması, sadece geçtiğimiz Mart ayında çıkardığı Rebel Heart albümünden kaynaklanmıyor. O, müzik dünyasının kraliçesi, her yeniliğin öncüsü, şimdilerin en çok konuşulan yıldızların ilham perisi. Rebel Heart'tan birkaç parçanın stüdyodan çalınmasının ardından zorlu günler geçirse de, tedbiri elden bırakmayıp stüdyoda internet kullanımını yasaklayan, stüdyoya cep telefonu sokmayacak kadar da sanatı konusunda aşırı hassas bir dünya starı.



Solda, Madonna'nın 1990 yılında Amerikan Cosmopolitan'ına verdiği kapak. İkinci ve üçüncü fotoğraflarsa Mayıs ayının sürprizleri...

25 Yıl Üzerine Yeniden
Daha önce 1990 yılında da Cosmopolitan'a kapak olduğunda çok konuşulan Madonna, bu yeni kapak ve röportajıyla daha yayımlanmadan olay yarattı. Yabancı basında sıklıkla yer alan bu haber, mayıs ayının bu sayede renkli geçeceğinin de habercisi adeta! 56 yaşına geldiği için artık durulması beklendiğini ama hâlâ gidecek çok yolu olduğunu söyleyen pop kraliçesi, seksi pozlarıyla da eminiz ki çok konuşulacak.
Cosmo'ya verdiği bu içten röportajda albüm için Kanye West ile çalışmanın nasıl bir his olduğu, feminizm hakkındaki düşünceleri ve tabii ki aşka bakışı hakkında pek çok fikre sahip olacaksınız. Cosmopolitan Amerika'nın genel yayın yönetmeni ve müzik editörüne evinin kapılarını açan Madonna, albümdeki parçaların çalınması konusunda da hislerini yine bu röportajda paylaşıyor. Ünlü fotoğrafçı Ellen Von Unwerth'in çektiği kareler, Madonna'nın eğlenceli olduğu kadar provokatif yönünü de ortaya çıkarıyor. Pop kraliçesinin Instagram üzerinden müjdesini verdiği röportaj kesinlikle ilginizi çekecek.

Yeni klibi Ghosttown müzik kanallarında dönmeye başlamışken, Rebel Heart turnesi tarihleri açıklanmışken ve biz de sabırsızlıkla İstanbul'un da o listeye eklenmesini beklerken, Cosmo kapağında Madonna'yı görme düşüncesi sizi de heyecanlandırmıyor mu?

Cosmopolitan Genel Yayın Yönetmeni Özlem Kotan: "Bu sürpriz mahiyetindeki haberimizi aylardır içimde tutmaktan çıldırmak üzereydim. Evet, artık deklare ediyoruz; Mayıs'ta Cosmopolitan Türkiye'de Madonna var. Dünyanın en güçlü, hatta dünyaya meydan okuduğunu düşündüğüm pop ikonunun oldukça özel röportajı ve olağanüstü fotoğrafları ile baştan çıkmaya hazır olun, sayın okurlarımız."