Kadınların en beğendiği kadın dergisi Cosmopolitan
ÜNLÜ STİLİ

Kadınların en beğendiği kadın dergisi Cosmopolitan

Çalışan ve çalışmayan kadınlar arasında yapılan araştırmaya göre en çok beğenilen kadın dergilerinin başında Turkuvaz Dergi Grubu'na bağlı Cosmopolitan yer alıyor. En çok beğenilen dergi ise kültür ve gezi dergisi National Geographic.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Kasım 2014

Yıllardır kadınların ve genç kızların ellerinden düşürmediği, hayata dair bir tür rehber niteliğindeki Cosmopolitan Türkiye, yine okurları tarafından baştacı edildi. Öyle ki son yapılan araştırmalar da bunu gösteriyor.

Vogue Elle, Marie Claire ve All gibi popüler kadın dergileri arasında açık ara fark yaratan Cosmopolitan, Pazarlama İletişimi Platformu MediaCat'in yaptığı araştırmada en beğenilen kadın dergilerinde zirvede. Cosmopolitan Türkiye, 25 yaş ve altı kadınların gözdesi olmayı başararak listeye National Geographic'ten sonra ikinci sıradan girdi. 41 yaş ve üzeri kadınların en çok tercih ettiği dergi National Geographic, rakibi Atlas'ı geçerek birinci oldu.


Cosmopolitan Türkiye'nin Aralık sayısı bayilerde... Sakın kaçırmayın...

Cosmopolitan Türkiye'nin Genel Yayın Yönetmeni Özlem Kotan, MediCat'in yaptığı bu araştırmayı büyük bir mutlulukla karşıladıklarını söyleyerek "Türkiye'de en beğenilen kadın dergisi olmak beni, ekibimi her daim onurlandırıyor ve daha da iyisini yapmamız için bizi kamçılıyor. MediaCat'e araştırmalarından, ankete katılan kadınlara tercihlerinden ötürü teşekkürü borç biliriz; layık olmaya devam edeceğiz. Kadın dergisi dendiğinde akla ilk gelen markanın Cosmopolitan olması olağanüstü bir duygu çünkü Cosmopolitan gerçekten çok güçlü bir marka. Devasa bir aile. Yaklaşık 100 dilde dünyanın 62 ülkesindeyiz ve hep çok beğeniliyoruz. Üstelik sadece kadınların değil, erkeklerin de radarındayız. Bugün ve yarın, yaratıcısı Helen Gurley Brown'ı ne kadar ve nasıl ansak azdır. Cosmopolitan kadının motivasyonu çok yüksektir. Ona; kaliteli, faydalı, güzel, neşeli ve ulaşabileceği ne verirseniz onu alır. Çünkü o cesur, kendine güvenen, zeki, meraklı, trendleri iştahla takip edip onları deneyimlemekten çekinmeyen eğlenceli ve çok renkli bir kadındır. Hep şunu diyorum son zamanlarda; "Cosmo Kadını ne istemediğini bilir ama istediğini alır" Müthiş okurlarımız var bizim, hepsine sonsuz sevgi ve saygılar" açıklamasında bulunuyor.

Biz de modern kadının simgesi Cosmopolitan'ın tüm ekibini tebrik ediyor, yayın hayatında hep bir numara olarak yola devam etmesini diliyoruz. Çok yaşasın Cosmo kadını!