Tuba Benian yeni butiğini Galata’da açtı
ÜNLÜ STİLİ

Tuba Benian yeni butiğini Galata’da açtı

Tuba Benian 2010 mayıs ayında kendi atölyesini ve ekibini kurarak uzun yıllardan beri tutkunu olduğu moda ile biniciliği, yarattığı markasıyla birleştirdi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Aralık 2010

Hem moda hem de profesyonel olarak binicilikle ilgilenen ve halen çeşitli yarışmalarda başarılar kazanan Tuba Benian 2010 mayıs ayında kendi atölyesini ve ekibini kurarak uzun yıllardan beri tutkunu olduğu moda ile biniciliği,yarattığı markasıyla birleştirdi.

Kişiye özel hazır giyim ve haute couture koleksiyonları 'TUBA BENIAN' markasıyla,binicilere özel tasarladığı koleksiyonları ise 'TUA by TUBA BENIAN' adı altında Galata'daki şık butiğinde 7 Aralık itibarıyla satışa sunulmaya başlandı.

7 Aralık gecesi Serdar-ı Ekrem no 33'de yapılan gösterişli açılışıyla ,moda ve tasarım semti olan Galata'da moda dünyasına giriş yaptı. Şık açılışta moda ve sanat camiasından önemli isimler yeraldı. Modacı Simay bülbül, Atelier 55 sahipleri Gizem Bingöl ve Başak Abacı geceye katılan isimler arasındaydı.Moda basınından değerli köşe yazarları ve stilistler bu özel gecede genç tasarımcıyı yalnız bırakmadı. Binicilikte profosyonelleşmeye giden ve geceye bir Tuba Benian imzası taşıyan çeketle katılan Ece Vahapoğlu şık binici koleksiyonlarını denemekte kalmadı pantalon ve ceket kombinlerinden satın aldı.

Çekimlerini Didem Soydan ile gerçekleştiren Tuba Benian, tasarladığı kıyafetleri taşıyan kadını:' lüks,konforu seven,kendinden emin ve tutku dolu,her yaşta kendini stil sahibi şekillendiren kıyafetleri seven' şeklinde yorumluyor.

Mağazasında aynı zamanda giysileri kadar dikkat çekici olan takı ve aksesuar kolleksiyonu da yeralıyor.