Avrupa Demet Akalın'ı konuşuyor!
ÜNLÜ STİLİ

Avrupa Demet Akalın'ı konuşuyor!

Türk pop müziğinin kraliçesi Demet Akalın şimdi de Avrupa’da zirveye oynuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 1 Eylül 2010

Eurodanceweb.net internet sitesi tarafından her yıl düzenlenen Avrupa'nın en iyi dans müziği yarışmasında bu yıl Türkiye'yi temsilen Demet Akalın ve zirve albümünün çıkış parçası olan "Tecrübe" şarkısı seçilmiş.

Demet Akalın fotoğrafları için TIKLAYINIZ

Demet Akalın şu ana kadar verilen 24 bin oyun %39' unu alarak ilk sırada bulunuyor. Demet Akalın'ı, %38 ile Polonya'dan Masters of South feat. Cliff Randall - Change It All (Radio Edit) takip ederken, üçüncü sırada ise %3 ile Mısırdan Lara Scandar - Mission Is You (Club Remix) isimli şarkısı ile yer alıyor. 2007 yılından bu yana online şekilde oylamayı yapan site oylamayı yıl sonunda tamamlayacak.

Öte yandan Twitter'da Demet Akalın Fanları ile Zeki Kayahan Coşkun kavgası başladı. 30 ağustos'tan itibaren %14'lerde olan Polonya'nın oylarına destek vererek artmasına neden olan ve magazin gazetecileri derneği tarafından "yılın radyo dj'yi "seçilen, Alem fm dj'lerinden, Zeki Kayahan Coşkun, ülkesi yerine farklı bir ülkeyi destekleyip, twitter sayfasından da insanları yönlendirerek Polonya'nın kazanması için çalışmaya başladı. Buna rağmen Demet Akalın hala yarışmayı önde götürüyor.

Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden Demet Akalın'a destek olmak ve oylamaya katılmak icin http://www.eurodanceweb.net/poll.htm adresinden oylarınızı kullanabilirsiniz.