Protez saçta Türkiye’nin bir numarası
GÜZELLİK

Protez saçta Türkiye’nin bir numarası

Türkiye’nin ilk protez saç merkezi olan HDC, İtalya devi CesareRagazzi’yi de arkasına alarak saç ve saç derisi sorunlarına yepyeni çözümlerle yaklaşıyor

GÜNCELLEME TARİHİ: 20 Nisan 2016

HDC, Türkiye'de ilk ve tek olan Cad-Cam-3D teknolojisiyle protez saç için alınan kalıpları özel cihazlarla otomatik olarak üreterek tüketicisinin aynalarla tekrar barışmasına yardımcı oluyor.

Türkiye'nin ilk protez saç merkezi olan HDC, kurulduğu günden beri binlerce insanın yaşamına dokunarak onların hayatlarını pozitife çevirmenin mutluluğunu yaşarken İtalyan devi CesareRagazzi'yi de arkasına alarak yoluna devam ediyor.

Saç ve saç derisi sorunlarına bilimsel bir açıdan bakan HDC, Türkiye'de ilk defa saç ekimi işlemiyle birlikte protez saç uygulaması yaparak tüketicisinin daha doğal bir görünüme kavuşmasına yardımcı oluyor. Her bireyin saç dökülme sebebi farklı olduğu için kişiye özel analiz yapan marka, Trikoloji bilimindeki en son gelişmeleri de kullanarak takipçisinin saç sorununun asıl nedenine uygun çözümler öneriyor.

Saç analiziniz için HDC-CesareRagazzi…

Öte yandan HDC-CesareRagazzi, saç analizinin sadece saç derisini kontrol etmekle ortaya çıkmadığını savunarak asıl analizin sadece haircheck-up ile ortaya çıkacağının farkındalığıyla hareket ediyor. Haircheck-Up ise sayısal saç verisi üreten bilimsel bir cihaz olarak göze çarpmanın ötesinde saçın herhangi bir alanında saç dökülmesini, büyümesini ve saç kırılmasını doğru ve bilimsel olarak ölçüyor.

Ayrıca uzman bir ekiple çalışan marka; gerçekleşen seansların ardından bireyin saç derisi sağlığında, sebum, nem, PH ve keratin dengesinde düzelme, saçı besleyen damarlarda beslenme, kırık saçlarda onarım ve kepek ile sedef sorunlarının düzelmesi gibi konularda etkili olduğunu belirtiyor.

CesareRagazzi ise 1 milyonun üzerindeki müşteri sayısı İtalya, İsviçre, İngiltere, ABD, Kanada, Portekiz, Polonya, Guatemala, Yunanistan, İrlanda ve Brezilya'da faaliyette devam eden 100'den fazla kliniğiyle, sektördeki büyüklüğünü ortaya koyuyor. Meksika, Arjantin ve Çin'de de klinikler açmaya planlayan CesareRagazzi, empati yeteneğini benzersiz teknolojisiyle birleştirerek %100 müşteri memnuniyeti için çalışıyor.