Karolina Kurkova'dan 'Karolina'
GÜZELLİK

Karolina Kurkova'dan 'Karolina'

Karolina Kurkova, ikinci parfümünü dünyada ilk defa İstanbul’da tanıttı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Ekim 2014

Avrupa'nın en başarılı doğrudan satış şirketlerinden LR Health&Beauty, Türkiye'deki başarısını yüzlerce kişinin katılımıyla 25 Ekim Cumartesi günü 'Büyük Buluşma' etkinliği ile kutladı. LR tarafından sunulan ikinci parfümü Karolina by Karolina Kurkova'yı katılımcılara sunan etkinliğin özel konuğu Karolina Kurkova ise ışıltısıyla bütün katılımcıları büyüledi.

LR Health&Beauty, binlerce İş Ortağının yaşam kalitesini değiştiren, iş fırsatları sunan Avrupa'nın en başarılı doğrudan satış şirketlerinden birisi. LR, bu başarısını paylaşmak ve ünlü model Karolina Kurkova için özel ürettiği parfümü tanıtmak adına yüzlerce kişinin katıldığı özel bir etkinlik düzenledi. 'Büyük Buluşma' adıyla Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde 25 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen etkinlikte katılımcılar renkli dans şovlarıyla keyifli dakikalar geçirirken, büyük satış başarısı göstererek hedeflerine ulaşan LR İş Ortaklarına son model arabalar hediye edildi.



Daha kaliteli bir yaşam için "Değişim benimle başlıyor" sloganı altında buluşan yüzlerce LR İş Ortağı kendi deneyim ve başarılarını katılımcılar ile paylaşırken, LR'ın Türkiye ve global üst düzey yöneticileri sunumlarıyla katılımcıları LR hedefleri hakkında bilgilendirdi.

Etkinliğin büyük sürprizi Karolina Kurkova ise kendi adını taşıyan ikinci parfümü Karolina by Karolina Kurkova dünyada ilk defa bu etkinlikte tanıttı. Tanıtım sonrası partide sevenleri ile fotoğraf çekilen Kurkova, samimi tavrıyla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Son yıllarda gerçekleşen en büyük LR etkinliği olan Büyük Buluşma'da LR CEO'su Dr. Jens M. Abend LR'ın sektörde ne derece büyük bir oyuncu olduğunu tarif eden 'yerel pazarda global hedefleri olan global marka LR' başlıklı konuşmasını yapacak. LR Türkiye Müdürü Ömer Barış Turan ise LR'ın Türkiye'de yakaladığı başarı grafiğini tüm katılımcılara aktardı.