Mükemmellik tutkusu bir hastalık mı?
GÜZELLİK

Mükemmellik tutkusu bir hastalık mı?

Hollywood mükemmelliği gözümüze sokmaya tam gaz devam ediyor!

GÜNCELLEME TARİHİ: 25 Ocak 2010

Bunun son örneği "The Hills" dizisinin genç yıldızı Heidi Montag. 1986 doğumlu Montag birkaç yıl önce normal görünümlü bir genç kızken, günden güne büyüyen göğüsleri şişirilen dudakları ve kaynakla uzatılan platin sarısı saçları ile kusursuz bir barbie bebeğe dönüştü. 23 yaşında ve 10 dan fazla ameliyat geçiren Montag kızımız bunu "Artık herkes iyi görünmek zorunda!" diye açıklasa da ben biraz balatayı sıyırmış olduğunu düşünmekteyim.

Sadece Hollywood'da değil ülkemizde de bir estetik salgını almış yürümüş durumda.Artık ofiste, kuaförde, pastalı, börekli kadın sohbetlerinde ortak konu hep aynı; "Estetik."

Heidi Montag fotoğrafları için TIKLAYIN!

Hepimiz de derin bir mükemmele ulaşma isteği var. Uzmanlara göre, bir kez estetik yaptıran kişi psikolojik olarak hep genç ve güzel görünmeyi hayal edip daha fazlasını istiyor.

Erkeklerin bu konu üzerindeki etkisi büyük. Onlar ağzı açık şekilde Victoria's Secret modellerine bakarken biz Adriana Lima'dan neyim eksik birazcık dudaklarımı şişireyim aynı Adriana'yım işte diyerek soluğu estetik cerrahın kapısında alıyoruz .Ve sonuçta caddeler birbirinin kopyası Barbie bebeklerle doluyor.

Estetiğe karşı falan değilim, insan nasıl mutlu hissediyorsa öyle görünmeli. Ama estetik yaptırmak dövme yaptırmak gibi. Bir tane yaptırınca devamı geliyor. "Ay şekerim burnumu törpülettim birazda dudaklarımı kalınlaştırsam diyorum sonra da elmacık kemiklerimi dolgunlaştıracağım" derken bir bakmışsınız Michael Jackson olmuşsunuz.

Bundan 20 yıl sonra insanlık kansere çare bulamasa bile hiç yaşlanmamanın formülünü bulacaktır eminim. Bütün çabamız bunun için değil mi sonsuz gençlik ve güzellik. O zamana kadar ufak rötüşlarla devam edecek Hollywood kızlarımız mükemmel güzelliklerini korumaya.

Bu arada şimdi fark ettim kaşlarım biraz düşük sanki?!

Heidi Montag fotoğrafları için TIKLAYIN!